Na našom Sokoliarskom dvore ponúkame dynamické letové ukážky dravcov, ktoré sú ideálne pre školy a tábory. Počas týchto ukážok majú deti možnosť vidieť naživo vzácne druhy dravcov, zistiť viac o ich správaní a výcviku, a to všetko zábavnou a vzdelávacou formou.

 

Okrem toho je možné  prihlásiť deti na sokoliarsky krúžok, kde sa môžu naučiť základy starostlivosti o dravce a sokoliarstvo. Nábor detí do krúžku prebieha raz za pol roka. Najbližší nábor sa uskutoční v januári 2025, takže ak vaše dieťa zaujíma príroda a dravce, je to skvelá príležitosť na prihlásenie!

Základné informácie pre školy a tábory

U nás si na svoje príde naozaj každý. Aj tí najmenší sa môžu tešiť na jedinečný a vzdelávací program. Deti aj dospelí majú možnosť zažiť fascinujúci svet dravcov a spoznať ich život zblízka. Program zahŕňa letové ukážky, kde môžete vidieť majestátne orly, sokoly, či sovy priamo v akcii. Naši skúsení sokoliari priblížia návštevníkom tajomstvá sokoliarstva, jeho históriu a dôležitosť ochrany dravcov.

Program je prispôsobený vekovej kategórii a potrebám skupiny, aby si každý odniesol nezabudnuteľný zážitok a nové vedomosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať pre viac informácií alebo rezerváciu termínu.

Kontaktujte nás
Základné informácie pre školy a tábory

Krúžky pre deti

Sokoliarske krúžky pre deti, organizujeme každý utorok počas celého školského roka. Vaše deti tak budú mať jedinečnú príležitosť priblížiť sa k prírode, spoznať majestátne dravce a získať nové vedomosti a zručnosti priamo na našom Sokoliarskom dvore. Krúžky sú vhodné pre deti od 7 rokov a konajú sa každý utorok od 16:00 do 17:30.

Čo deti čaká:

  • Stretnutia s dravými vtákmi, ako sú sovy, orly či jastraby
  • Nácvik sokoliarskych techník a manipulácia s dravcami
  • Zaujímavé prednášky o živote dravcov a ich ochrane
  • Tvorivé dielne a zábavné aktivity na tému prírody a sokoliarstva
Kontaktujte nás
Krúžky pre deti
Kontaktujte nás

Zanechajte nám správu