Prechádzka s dravcom po lese

Objednajte si prechádzku
Prechádzka s dravcom po lese

Fotografia

Chcete zachytiť krásu dravých vtákov v jedinečných momentoch? Na Sokoliarskom dvore Vám ponúkame možnosť objednať si foto službu, kde si prídu na svoje milovníci prírody, tak aj skúsení fotografi. Pripravili sme pre vás dva rôzne formáty foto služieb z ktorých si môžete vybrať podľa vašich preferencií.

Fotografia

Fotografia v prírode

Pre tých, ktorí túžia po autentických záberoch z voľnej prírody, je tu možnosť absolvovať fotografiu v nádhernom prírodnom prostredí nášho Sokoliarskeho dvora. Dravce sú umiestnené v ich prirodzenom prostredí bez pútok, čo vám umožní získať unikátne a prirodzené fotografie. Toto prostredie ponúka dokonalú kombináciu voľnosti a divokej krásy, ktorú zachytíte len na miestach, kde sa príroda snúbi s umením sokoliarstva.

Kontaktujte nás
Fotografia v prírode

Fotografia v ateliéri

Pre tých, ktorí preferujú kontrolované prostredie a precízne komponovanie záberov, ponúkame foto službu v našom profesionálnom ateliéri. Táto možnosť je ideálna pre fotografov, ktorí chcú mať plnú kontrolu nad svetelnými podmienkami, pozadiami a pózami dravcov. Ateliérové fotky poskytujú možnosť experimentovať s detailmi, farebnými kontrastmi a výrazmi, čo vedie k tvorbe skutočne unikátnych a umeleckých záberov.

Kontaktujte nás
Fotografia v ateliéri
Kontaktujte nás

Zanechajte nám správu